2014. augusztus 15.

Alvilági melódia (Alain Delon)

fekete-fehér, magyarul beszélő, francia-olasz krimi, 103 perc, 1963

Következő

szereplő(k): Jean Gabin (Charles) Alain Delon (Francis) Viviane Romance (Ginette) Carla Marlier (Brigitte) Maurice Biraud (Louis)

Charles, a sokat megélt öreg bűnöző épphogy kijött a börtönből, régi haverja, Mario máris nagy melót szállít neki. A cannes-i kaszinót kell kifosztania Francis-szal, Mario unokaöccsével, egy kezdő, ám ambiciózus fiatalemberrel. A két férfi Cannes-ba költözik, és Charles megszervezi, előkészíti a betörést. Francis feladata lesz, hogy a szellőzőn keresztül macskaügyességgel bemásszon a széfhez. Ám a fiú szerelmes lesz egy szép táncosnőbe, nem tudja megállni, hogy a betörés estéjén ne mutatkozzon a játékteremben.

MEGNÉZEM

3 megjegyzés:

 1. Szia Atyimby!
  Nem értem, miért nem jön elő a film egyik A. Delonosnál sem. A megnézemre kattintok, aztán bejön egy ablak, de nem a film, hanem valami 5 perces akármi játszódna le. Mi a véleményed? Tudsz segíteni? Elég régen voltam itt, látom teljesen megváltozott a magazinos rész is, nem olyan, mint régebben. Köszi előre is. Szia! Az Alain Delonos filmeket gyűjtő vagyok régről.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Szia!
   Megnéztem, ennél a filmnél nincs semmi gond. Átnézem a többit is. Köszi, hogy jelezted!

   Törlés

Scarlett: 1, - 4. rész, online

színes, magyarul beszélő, amerikai-olasz minisorozat, 1994. szereplő(k):  Joanne Whalley (Scarlett O'Hara)  Timothy Dalton (Rhet...